Χορήγηση Υποτροφιών σε Κερκυραίους φοιτητές

Σε πανηγυρικό τόνο η τελευταία συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας, κατά την οποία επιδόθηκαν οι υποτροφίες στους καινούριους υποτρόφους του.

Η παράδοση δεκαετιών, η οποία θέλει να ενισχύονται παιδιά που φεύγουν από την Κέρκυρα για να σπουδάσουν σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, συνεχίστηκε και φέτος.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πατέρας Σπυρίδων, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κκ Νεκταρίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Μωραϊτης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Κερκύρας και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Καραβασίλης, οι οποίοι ευχαρίστησαν  τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας για την συγκεκριμένη προσφορά του στους Κερκυραίους φοιτητές  αλλά και για όλε στις δράσεις που πραγματοποιεί στο νησί μας και ευχήθηκαν στους υποτρόφους καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Ο επίσημος ομιλητής της βραδιάς, πρόεδρος της επιτροπής υποτροφιών του ομίλου μας Ανδρέας Καλογεράς, καλωσόρισε τους υποτρόφους μας και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος φοιτητής στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στους υποτρόφους δόθηκε συμβολικά φάκελλος με το πρώτο ποσόν της υποτροφίας και αναμνηστικό δίπλωμα.

DPP_1675

DPP_1671

DPP_1666