Το νεότερο μέλος του ομίλου μας η Βάσω Παπαϊωάννου

Στη συνεστίαση της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου η Βάσω Παπαϊωάννου έγινε το νεότερο μέλος του ομίλου μας αλλά και έκανε την πρώτη ομιλία της στον όμιλό μας με θέμα «Η ιστορία του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης μας του Αγίου Νικολάου».
Η Βάσω Παπαϊωάννου είναι φιλόλογος καθηγήτρια στο 4ο Λύκειο Κοζάνης με μεταπτυχιακές σπουδές. Εργάσθηκε σχεδόν για μια δεκαετία στην αρχαιολογική υπηρεσία αλλά την κέρδισε τελικά η εκπαίδευση. Είναι ειδικευμένη για παιδιά με μαθησιακά προβλήματα και είναι γνώστης του συστήματος ανάγνωσης των τυφλών Braille. Η Βάσω Παπαϊωάννου είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ζηκόπουλο και έχουν μία κόρη την Αναστασία.
Ανάδοχος ήταν ο γραμματέας μας Γιώργος Παπαϊωάννου ενώ την Βάσω καλωσόρισαν ο πρόεδρός μας Γρηγόρης Βούρκας και οι πρώην διοικητές της περιφέρειας 2480 Βασίλης Ιατρόπουλος και Μπάμπης Αθανασιάδης. Παρόντες ήταν και οι βοηθοί διοικητή της περιφέρειας 2484 Νίκος Καλαϊτζής και Κώστας Γιαννής που έκαναν ένα μικρό χαιρετισμό.
Μετά την τελετή εισδοχής τον λόγο και το βήμα πήρε η Βάσω Παπαϊωάννου που με την ευκαιρία της επομένης του εορτασμού του Πολιούχου της Κοζάνης  μίλησε για τον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας του Αγίου Νικολάου. Λόγος περιεκτικός, μεστός και απόλυτα πληροφοριακός μας γνώρισε την ιστορία του ναού και του καμπαναριού του.
Όλοι μας ευχόμαστε στη Βάσω μια επιτυχημένη πορεία στο Ρόταρυ και είμαστε ευτυχείς που θα την έχουμε πλέον κοντά μας.