Συνεστίαση – Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στα πλαίσια του εορτασμού του Μήνα Νεότητας, που είναι για το Ρόταρυ ο μήνας Σεπτέμβριος, οργανώθηκε κοινή συνάντηση του ΡΟΑΘ με τον Όμιλο Ροταράκτ Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό απεύθυναν η Πρόεδρος του ΡΟΑΘ Τέσση Τυρπένου και η Πρόεδρος του Ομίλου Ροταράκτ Μαρία Μαραντίνη. Η Γεν. Γραμματεύς ∆ανάη Παλαμίδου έκανε τις ανακοινώσεις με τα τελευταία νέα.

Κύριος ομιλητής της βραδιάς, ο τ. ∆ιοικητής και Συντονιστής της 5ης Λεωφόρου Νέας Γενεάς, Γιώργος Βασιλικιώτης, ο οποίος με αφορμή τη πολύ επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στη Καβάλα 31-8 έως 3-9 – 2012 με θέμα «Ειρήνη και φιλία μέσα από το RYLA» αναφέρθηκε στο ροταριανό αυτό θεσμό και περιέγραψε τη διεξαγωγή του σεμιναρίου της Περιφέρειάς μας.

Τέλος η Προπρόεδρος του ΟΡΑΘ Αναστασία Βεζύρογλου, κόρη του ροτ. του Ομίλου μας ∆ημήτρη Βεζύρογλου (στη φωτό δεξιά) αφού εξήγησε πως λειτουργεί και τους σκοπούς του προγράμματος Rotaract Roundtrip, μας περιέγραψε τις εμπειρίες της, δείχνοντας τη διαδρομή και τις πόλεις που επισκέφτηκε επισημαίνοντας την άψογη φιλοξενία από τους Ροταράκτορες στην Ιταλία και έδειξε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το ταξίδι.