Συνεστίαση – Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 εναρκτήρια ημέρα των εκδηλώσεων του ΡΟΑΘ πραγματοποιήθηκε κοινή συνεστίαση με τον ΡΟ Πανόραμα στο Μακεδονία Παλλάς.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα μέλη και φίλοι και των δυο ομίλων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον κύριο ομιλητή της βραδιάς ο οποίος ήταν ο κ. Sven-Christian Patzig, Senior Online Marketing Manager (CMO), Senior Manager E-Commerce ο οποίος ήρθε από το Βερολίνο μετά από πρόσκληση της Προέδρου ειδικά για εμάς. Θέμα: «The power of professional online marketing in period of crisis. The key elements of online success».

Στην αρχή της συνεστίασης θερμό καλωσόρισμα απεύθυναν η Πρόεδρος του ΡΟΑΘ Τέσση Τυρπένου και ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Πανόραμα Τάσος Μουτζούρης ο οποίος μεταξύ άλλων αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των Ομίλων.

Η Γεν. Γραμματέας του ΡΟΑΘ ∆ανάη Παλαμίδου έκανε τις ανακοινώσεις μεταξύ των οποίων ήταν και η ανάγνωση της επιστολής του ∆ιοικητή της 2484 Περιφέρειάς μας Βασίλη Μυλωνά.

Το θέμα της ομιλίας που έγινε στην αγγλική γλώσσα με παράλληλη παρουσίαση στα ελληνικά, είχε τον τίτλο «Η δύναμη του επαγγελματικού διαδικτυακού μάρκετινγκ σε περιόδους κρίσης. Τα στοιχεία κλειδιά της διαδικτυακής επιτυχίας», μέσα από το οποίο ο κ. Patzig μας περιέγραψε με ιδιαίτερη σαφήνεια τη δύναμη του επαγγελματικού διαδικτυακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου όχι μόνο σε κανονικές οικονομικές συνθήκες αλλά και

σε περιόδους κρίσης. Επιπλέον, μας παρουσίασε τα στοιχεία κλειδιά της διαδικτυακής επιτυχίας και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορέσουν βοηθήσουν μια επιχείρηση, μέσα από πληροφορίες, υπηρεσίες και την κοινωνική δικτύωση, να βελτιώσει ουσιαστικά και με ιδιαίτερη ευελιξία τα κέρδη της ή ακόμα να ξεκινήσει μια καινούργια.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις, συζήτηση και δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα.