Συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο

Συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο είχε ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ Κώστας Καρβούνης.

Με την ευκαιρία της τριήμερης επίσκεψής Του στην Κέρκυρα για τις εκδηλώσεις της εορτής του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος, ο Πατριάρχης συναντήθηκε με ροταριανή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Διοικητή της Περιφέρειας Κώστα Καρβούνη, τον Πρόεδρο του Ρ.Ο. Κέρκυρας Γιώργο Μπούζα, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Πασχαλίδη και τον Γραμματέα Γιώργο Πανδή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πατριάρχης συνεχάρη τους ροταριανούς για το πλούσιο ανθρωπιστικό τους έργο και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την σταθερή συμπαράσταση των Ελλήνων ροταριανών στο έργο της εκκλησίας, κάνοντας ειδική μνεία στην δαπάναις των Κερκυραίων ροταριανών φιλοτεχνηθείσα προτομή του προκατόχου του Πατριάρχη Αθηναγόρα.

Ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Κέρκυρας Γιώργος Μπούζας προσέφερε το Μετάλλιο του Ομίλου στον Πατριάρχη ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και έστειλε την ευλογία του σε όλους τους ροταριανούς.

 

Orthodox-Patriarch-Rotary-2 Orthodox-Patriarch-Rotary-3 Orthodox-Patriarch-Rotary-1