Συμμετοχή του Ρ.Ο.Δυτικής Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ»

Αγαπητοί Ροταριανοί Συνάδελφοι.

Την εβδομάδα 15/11/2014 έως και 22/11/2014 πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» για ανασφάλιστους, πολύτεκνους και απόρους Θεσσαλονικείς που διοργάνωσε ο Ροταριανός ́Ομιλος Θεσσαλονίκης για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος, όπως και πέρυσι, ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο πρόγραμμα αυτό της προσφοράς στην τοπική κοινότητα με 3 εθελοντές γιατρούς του, οι οποίοι ανέλαβαν όλο το κομμάτι του Γυναικείου προληπτικού προγράμματος. Τον προδιοικητή Κυριάκο Κατσίκη ειδικό Μαιευτήρα Γυναικολόγο, τον π. βοηθό Διοικητή Κατσίκη Ηλία ειδικό Μαιευτήρα Γυναικολόγο, καθηγητή των ΤΕΙ και τον πρόεδρο Ομίλου, Αποστολίδη Αριστοτέλη ειδικό Μαιευτήρα Γυναικολόγο εξειδικευμένο στον προγεννητικό έλεγχο.

Η νέα προσφορά ήταν ότι οι γυναίκες εξετάσθηκαν ΔΩΡΕΑΝ στα ΙΑΤΡΕΙΑ των πιο πάνω ιατρών, που βρίσκονται πολύ κοντά στα κεντρικά γραφεία του Ροταριανού Ομίλου, όπου μαζί με την γυναικολογική εξέταση έγινε και Υπερηχογραφικός έλεγχος μήτρας και ωοθηκών όπου αυτό ήταν αναγκαίο.

Επίσης ο Ρ.Ο.ΔΥ. Θεσσαλονίκης με τους ιατρούς του, προσέφερε στο πρόγραμμα του Ροταριανού. Ομίλου. Θεσσαλονίκης, που είχε την όλη πρωτοβουλία, μαζί με αυτές τις δωρεάν εξετάσεις και ΔΩΡΕΑΝ λήψη Τεστ Παπανικολάου το οποίο το προώθησε σε συνεργαζόμενο κυτταρολογικό εργαστήριο για εξέταση και διάγνωση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ρ.Ο.ΔΥ.Θ συγχαίρει τον Ρ.Ο.Θ και τον πρόεδρο του κο Θεόδωρο Ασπασίδη, που ήταν η ψυχή της όλης διαδικασίας, για την εξαιρετική αυτήν την πρωτοβουλία, για την άρτια διοργάνωση και εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, και δηλώνει ότι όποτε και αν χρειαστεί οι Ροταριανοί του Ομίλου Δυτικής Θεσσαλονίκης θα είναι πάντα στην διάθεση των συμπολιτών μας για να συνεισφέρουν όσο μπορούν με ότι μπορούν στον κοινό σκοπό του Ρόταρυ που είναι η ενθάρρυνση και η διάδοση της ιδέας της προσφοράς υπηρεσιών, σαν βάση κάθε αξιόλογης δραστηριότητας και, ειδικότερα να ενθαρρύνει και να προωθεί: την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων, σαν μια ευκαιρία για προσφορά υπηρεσιών.