Συγχαρητήρια επιστολή του Διοικητή Γιώργου Χριστοφορίδη για το RIDE FOR POLIO

Ροταριανές και ροταριανοί συνάδελφοι

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Ροταριανούς Ομίλους Κομοτηνής και Καλαμαριάς που οργάνωσαν και εκτέλεσαν το πρόγραμμα RIDE FOR POLIO. Επίσης τον Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης που έγινε χορηγός του προγράμματος ο ταμίας του (με την γυναίκα του) συμμετείχε με την μοτοσυκλέτα του στο πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα αυτό δεν ήταν μόνο ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης χορηγιών (fundraising) για το POLIO, αλλά και προβολής της Δημόσιας εικόνας του Ρόταρυ και της Περιφέρειάς μας. Καθώς και πρόγραμμα διεθνούς ροταριανής συνεργασίας και συναδέλφωσης. Συγκέντρωσε Ροταριανούς, μοτοσικλετιστές και μη, από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Τουρκία και έλαβε ευρεία δημοσιότητα.
Προσωπικά το παρακολούθησα την πρώτη ημέρα23 Αυγούστου, από την τελετή έναρξης στην Κομοτηνή μέχρι το Γκάμπροβο της Βουλγαρίας, όπου μας υποδέχθηκε η Νίνα Μίτεβα, Διοικητής της 2482 Περιφέρειας, με Ροταριανούς της Βουλγαρίας. Στην συνέχεια, είχα την ευχαρίστηση να υποδεχθώ στην Θεσσαλονίκη τους τερματίσαντες οδοιπόρους του προγράμματος στην λήξη το, στις 27 Αυγούστου.
Ήδη φωτογραφίες και υλικό από το πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί από τον συντονιστή της ζώνης για την Δημόσια εικόνα, GUNES ERTAS , στην ιστοσελίδα της Ροταριανής ζώνης 20Β, στην οποία ανήκουμε , όπου ανήκουν 9 Περιφέρειας και πάνω από 15 κράτη. (Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί την σελίδα στην διεύθυνση: https://rotaryzone20b.shutterfly.com.)

Ιδιαίτερα συγχαίρω τους Ροταριανούς του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής Γιώργο Κάλφα (πρόεδρο του IMFR) και Γιώργο Προυσανίδη, και τον Ροταριανό του Ρ.Ο.Μυτιλήνης Λευτέρη Χαβρατζή (με την γυναίκα του Μαρία), που ήσαν στις μοτοσυκλέτες. Επίσης τον απερχόμενο και τον νυν πρόεδρο του Ρ.Ο.Καλαμαριάς Στράτο Βλασακίδη και Θεολόγο Ευθυμιάδη, που οργάνωσαν άψογα και συνόδευσαν με το βοηθητικό αυτοκίνητο τους μοτοσυκλετιστές, μαζί με τον γιατρό Αναστάσιο Χρηστακάκη, ο οποίος γίνεται Ροταριανός στις 7 Σεπτεμβρίου στον Ρ.Ο. Καλαμαριάς.(Το πρόγραμμα είχε θετική επίδραση και στο membership)
Ήταν μια εκδήλωση που έκανε μεγάλη εκδήλωση όταν την παρουσίασα σε όλους του Διοικητές και αξιωματούχους της ροταριανής ζώνης 20β στην Λευκωσία (ως σχεδιαζόμενο γεγονός) και θα παρουσιαστεί στις μελλοντικές συναντήσεις της ζώνης. Θα μείνει στην μνήμη μας και θα συζητείται για καιρό.