Ρ.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – Συνεστίαση 29-10-13

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ 29-10-2013

Την Τρίτη βράδυ πραγματοποιήθηκε τακτική συνεστίαση των ροταριανών (ανδρών και γυναικών) στο ξενοδοχείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ». Οι δεκαπέντε ροταριανοί και ροταριανές που παραβρέθηκαν, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του Ρ.Ο.Καλλονής Ιγνάτη Σκούντα,  απόλαυσαν μια εξαιρετική ροταριανή συνεστίαση.

Μετά τις ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις του προέδρου ρ. Ηλία, αποφασίστηκε να μεταβούμε στην Καλλονή την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013, όπου θα καταθέσουμε στεφάνι προς τιμήν των αγωνιστών που έπεσαν για την απελευθέρωση της Λέσβου. Θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο. Στη συνέχεια θα γευματίσουμε σε χώρο που θα κανονίσουν οι οργανωτές του προγράμματος.

Αποφασίστηκε να γίνει επιμόρφωση όσων μελών του Ομίλου επιθυμούν την ερχόμενη Τρίτη στις 20.00 στο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» φέρνοντας ο καθένας τον φορητό Ηλεκτρονικό του Υπολογιστή. Η επιμόρφωση αφορά τη χρήση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και του Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιμορφωτές θα είναι ο πρόεδρος και ο προπρόεδρος Σπύρος.

Η ροταριανή Ελλάς κατέθεσε στο ταμείου του Ομίλου 500 ευρώ, για να δοθούν σε άπορο φοιτητή.

Ο πρόεδρος μίλησε σύντομα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, διάβασε κείμενο του Προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ, ενώ ο ρ. Σπύρος ανέλυσε με εύληπτο λόγο τη «Λεωφόρο Εσωτερικής Δράσης».

Συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα για το οποία θα ενημερωθείτε, όταν ληφθούν τελικές αποφάσεις. Η παρουσία σας θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δραστήριοι και πιο αποτελεσματικοί.

Με ροταριανή εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Παπαγεωργίου