Ρ.Ο. Κοζάνης – Δωρεά βιβλίων στην Κοβεντάρειο Δημ. Βιβλιοθήκη Κοζάνης και το Κέντρο Αποκατάστασης ανάπηρων παιδιών «Κιβωτός»

Ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης,  ο Όμιλος Ροταράκτ Κοζάνης και η μορφωτική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Α.Μ.Κ.Ε.) «Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης» πραγματοποίησαν δωρεά δεκάδων καινούργιων βιβλίων για παιδιά και νέους στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και στο Κέντρο Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία «Κιβωτός».

Ένας από τους στόχους κάθε ροταριανού ομίλου είναι να βοηθήσει και να βελτιώσει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, τη ζωή στην τοπική κοινωνία.

Τους εκπροσώπους των οργανώσεων και συγκεκριμένα, τον πρόεδρο του Ρ.Ο. Κοζάνης Σπύρο Γκαραβέλλα, την υπεύθυνη της ΑΜΚΕ και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής βιβλιοθήκης Μαριαρένα Πάλλα και τον Πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ Βαγγέλη Χαραλαμπίδη υποδέχτηκαν αντίστοιχα η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης Ιωάννα Στεργιοπούλου, και ο υπεύθυνος της «Κιβωτού», Κυριάκος Ηλιάδης οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά, τονίζοντας πως ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές, που ο δανεισμός βιβλίων έχει αυξηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι σημαντικό να εμπλουτίζονται οι βιβλιοθήκες με νέους τίτλους.

10177349_245650268958095_6219429642252033566_n κοζανι βιβλια