ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ρ.Ο.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του και ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού της Ιερουσαλήμ, και του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και άλλων οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, σας καλούν στην εκδήλωση:

« Θεσσαλονίκη & φιλότιμο »

η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΔΙΑΚΟΝΙΑ, Νικολάου Πλαστήρα 65, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη μας.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα ευλογήσει ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κος Άνθιμος και θα παραδοθούν σε διάφορα ιδρύματα της πόλης μας (ΦΑΡΟΣ του πατρός Αθηναγόρα, Σύλλογος Πολυτέκνων κ.α.), ρουχισμός, παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες και είδη οικιακού εξοπλισμού.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μητέρα Εκκλησία ανοίγει για πολλοστή φορά την αγκαλιά της σε όλους και όλες μας, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της και καλό είναι η ευκαιρία αυτή να αποτελέσει αφετηρία για στενότερη και συνεχή υποστήριξη όλων μας στο τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας μας.

Θα ακολουθήσει γεύμα αγάπης, το οποίο σας στέλνουμε σε συνημμένο αρχείο και θα έχει το πραγματικά μικρό, για την ποιότητα και ποσότητα, κόστος των 12 €, με σκοπό την υποστήριξη του θεάρεστου ιδρύματος της Μητρόπολής μας.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ:

Α. ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην εκδήλωση αυτή και στείλετε, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00, το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον αριθμό των ατόμων, για τα οποία επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για το γεύμα, καθώς θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία από την πλευρά του ξενοδοχείου.

Β. Μπορείτε, όσοι και όσες επιθυμείτε, να φέρετε ρουχισμό, παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες και είδη οικιακού εξοπλισμού στο πάρκινγκ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Α.Ε., Βας. Όλγας 137, μέχρι την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα της έγκαιρης μεταφοράς τους στο ΔΙΑΚΟΝΙΑ.

Για τον Ρ.Ο.Θ. Ανατόλια

Κωνσταντίνος Κρητικόπουλος

Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Προσφοράς

τ. Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ(κινητό 6972 644037)