Προσφορά χαρτικών στο Σύλλογο «Αγίων Θεοδώρων» από τους Ρόταρακτ της 2484 Περιφέρειας Δ.Ρ

Σας έχουμε μέσα στην καρδιά μας και σας αγαπάμε πολύ μακάρι να είμαστε καλά και να γίνει το δικό μας σχολείο», ευχήθηκαν σε όλους τα παιδιά του συλλόγου

Το συνέδριο των Ροταρακτόρων στην Κομοτηνή, στο οποίο συμμετείχαν Ροταράκτορες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, κορυφώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με κοινή δράση του Ρόταρακτ της 2484 Περιφέρειας Δ.Ρ. και του Rotaract Club Komotini, κατά την οποία προσφέρθηκαν χαρτικά στο σύλλογο των Αγίων Θεοδώρων για τις ανάγκες του ιδρύματος. Ο εκπρόσωπος της Ρόταρακτ Περιφέρειας 2484 και υπεύθυνος για όλους τους ομίλους της Β. Ελλάδας κ. Στέργιος Μπέφας διευκρίνισε για την εν λόγω προσφορά ότι είναι μια πολύ σημαντική κίνηση να ενισχυθεί το μεγάλο έργο του Συλλόγου. «Θεωρήσαμε ότι ο όμιλος της Κομοτηνής πρέπει στηριχθεί, όπως και το ίδρυμα, το οποίο άλλωστε στηρίζεται εδώ και χρόνια από το Rotaract Club Komotini», ανέφερε.

 

Νατάσα Λιβεριάδου «Έχουμε μεγάλη ανάγκη για τη δημιουργία της στέγης προσπαθούμε και με τη βοήθεια όλων των συνανθρώπων μας θα τα καταφέρουμε»

Ιδιαίτερα συγκινημένη δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι» κ. Νατάσα Λιβεριάδου, κυρίως γιατί η προσφορά αυτή έγινε από νέους ανθρώπους. Η κ. Λιβεριάδου μάλιστα εξήρε και τη μεγάλη προσφορά που έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν ο όμιλος για το Σύλλογο των «Αγίων Θεοδώρων». «Τους ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή τους την κίνηση. Ομολογώ ότι συγκαταλέγονταν στις ανάγκες του συλλόγου όλα αυτά τα χαρτικά που μας προσφέρονται αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας, όπως και στο παρελθόν και συνέχεια θα μας στηρίζουν. Ιδιαίτερα τώρα που έχουμε αυτή τη μεγάλη ανάγκη για να τελειώσουμε τη στέγη μας. Ξέρω ότι θα βρουν τρόπο για να μπορέσουν να μας στηρίξουν με τα προσφορότερα μέσα», υπογράμμισε.

 

Όσον αφορά στη στέγη του Συλλόγου η οποία βρίσκεται υπό κατασκευή η κ. Λιβεριάδου έκανε γνωστό ότι αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί η κεντρική μονάδα, τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά, ωστόσο πρέπει να κλείσουν τα εξωτερικά κουφώματα. Επίσης, τόνισε ότι το προηγούμενο διάστημα έγινε μία μεγάλη δαπάνη για την περίφραξη 6 στρεμμάτων του χώρου, λόγω κλοπών, αν και αυτό το είχε προγραμματιστεί να γίνει αφού τελειώσει το έργο. «Συνεπώς τώρα έχουμε μεγάλη ανάγκη. Προσπαθούμε και, με τη βοήθεια όλων των συνανθρώπων μας, θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

 

Δέσποινα Βαφειάδου «Εμείς είμαστε πάντα αρωγοί και όσον αφορά στο θέμα παιδί πάντα θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια»

 

Η χαρτική ύλη στο Σύλλογο των «Αγίων Θεοδώρων» δόθηκε από τα βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης. «Εμείς είμαστε πάντα αρωγοί και όσον αφορά στο θέμα παιδί πάντα θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια», ανέφερε η κ. Δέσποινα Βαφειάδου.

 

«Υγεία, καλές γιορτές και ευτυχία για αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη»

 

Η δράση δε θα μπορούσε να κλείσει με ομορφότερο τρόπο από τις ευχές που έκαναν για τα Χριστούγεννα τα ίδια παιδιά από το Σύλλογο των «Αγίων Θεοδώρων», τα οποία έδωσαν το «παρών» στην κοινή δράση, δείχνοντας ευτυχισμένα για την προσφορά που έγινε στο Σύλλογό τους.

 

«Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Υγεία, καλές γιορτές και ευτυχία για αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Σας έχουμε μέσα στην καρδιά μας και σας αγαπάμε πολύ. Μακάρι να είμαστε καλά και να γίνει το δικό μας σχολείο», ευχήθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο.

 

agioi-theodoroi-70-2