Παρουσίαση Ροταριανής Επαγγελματικής Επετηρίδας της 2484 Π.Δ.Ρ.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι Ροταριανοί.

Σήμερα λαμβάνει ΄σάρκα και οστά’ , ένα ακόμη όραμα του Διοικητού μας Βασίλη, μία ακόμη δέσμευσή του για τη φετινή χρονιά και αυτό αφορά στην Παρουσίαση Ροταριανής Επαγγελματικής Επετηρίδας της 2484 Π.Δ.Ρ.

Η δημιουργία αυτής της Επετηρίδας, βασίζεται επάνω στην ανάγκη  να υπάρξει γνωριμία και συμπαράσταση μεταξύ των ροταριανών, εδώ και αρκετά χρόνια.

Η ανάγκη να χρειάζεται κάποιος, έναν γιατρό καρδιολόγο, ή έναν δικηγόρο, ή έναν μηχανικό  στην Θεσ/νίκη. Γιατί να μην αναζητήσει Ροταριανό συνάδελφο, εφόσον υπάρχει? που θα βρεί όμως τα στοιχεία του, αφού δεν γνωρίζει την ύπαρξή του?

Μέσω της Επαγγελματικής Επετηρίδας, πολύ απλά θα πάει στον σύνδεσμο:  http://www.jobs.2484rotary.org  και όλες οι πληροφορίες θα είναι στην διάθεσή του, με τον ευκολότερο τρόπο.

Πως λειτουργεί εν συντομία: ακολουθώντας τις οδηγίες, μπορεί ο καθένας ροταριανός να κάνει εγγραφή και με έναν προσωπικό κωδικό να αναζητά, Ροταριανούς συναδέλφους, στις πόλεις όπου βρίσκονται Ροταριανοί Όμιλοι.

Επίσης μέσω ενός χάρτη- google map- θα βρίσκει αμέσως το ακριβές σημείο του επαγγελματικού του χώρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποκριθεί όλοι οι Όμιλοι με την αποστολή στοιχείων των μελών τους, ώστε να ενταχθούν στην Επετηρίδα, ίσως γιατί δεν έχουν καταλάβει την αξία αυτού του εγχειρήματος.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ροταριανό μεμονωμένα, να πραγματοποιήσει την εγγραφή του και να αποκτήσει ο ίδιος πρόσβαση μέσω κωδικού.

Ο ροτ. Κώστας Καρούλης που επιμελήθηκε την Επετηρίδα με τις οδηγίες του Διοικητή, θα είναι στη διάθεσή σας, αν χρειαστείτε τη βοήθειά του.

Καλώ όλους τους ροταριανούς να συμμετέχουν και να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια που είναι προς όφελος όλων μας, στέλνοντας τα στοιχεία τους είτε σε εμένα, είτε κατευθείαν στον Κώστα Καρούλη.

 

Να έχετε ένα καλό βράδυ

Άννα Παυλίδου

Γραμματέας 2484 Π.Δ.Ρ.

Screen Shot 2013-11-19 at 10.22.07 PM