Πανηγυρική για βράβευση της επιχείρησης της χρονιάς (19-10-2011)

Στην Πανηγυρική του Ομίλου μας, με την ευκαιρία του ορισμού του Οκτωβρίου σαν μήνα αφιερωμένου στην επιχειρηματικότητα, έγινε η βράβευση του «Θεραπευτήριο Ν. Σπινάρη ΑΕ», μιας επιχείρησης «κόσμημα» όχι μόνον για την περιοχή μας αλλά για την χώρα μας γενικότερα.

Επίσημος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο καθηγητής κ. Γεώργιος Λυσσαρίδης, πρώην γεν. γραμματέας Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και Αθλητισμού, με θέμα εμπνευσμένο από το ποίημα του έργου «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη «Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική». ΄
Ακόμη απονεμήθηκε το βραβείο του Διεθνούς Ρόταρυ «Πωλ Χάρις» στο μέλος του ομίλου μας Γλυκερία Παπαδιώτη για την οικονομική προσφορά 1.000 δολαρίων Αμερικής στο κονδύλιο του Ροταριανού Ιδρύματος για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας.
Την Πανηγυρική τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας σύμβουλος κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης (ο κύριος Γ. Δακής βρισκόταν εκτός Κοζάνης αλλά τη φυσική του απουσία αναπλήρωσε η σύζυγός του Λένα), ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης κ. Δημήτρης Αθανασιάδης.