Ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο της 2484 Περιφέρειας στην Κέρκυρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ (Β. Ελλάδα) που διοργανώθηκε στην πανέμορφη και φιλόξενη Κέρκυρα στις 17-18-19 Απριλίου 2015.

Κεντρικός ομιλητής στην εναρκτήρια εκδήλωση του Συνεδρίου ήταν ο τ. Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας με θέμα: «Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι της κρίσης: κανονική Ευρωπαϊκή χώρα ή τελευταίος βαλκανικός παρίας;» ενώ οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ημίωρη συναυλία της εξαιρετικής Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση της κας Χριστίνας Καλιαρίδου

Τον Πρόεδρο του Δ. Ροταρυ Gary Huang εκπροσώπησε στο Συνέδριο ο past Director Ken Boyd ενώ την 2470 Περιφέρεια (Ν. Ελλάδα) εκπροσώπησε ο τ. διοικητής Τάκης Δαλιάνης

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και συζητήθηκαν πολλά θέματα σχετικά με το παρόν και το μέλλον του Ροταρυ σε κλίμα ενθάρρυνσης για συνέχιση του έργου μέσα από το όραμα για έναν καλύτερο ειρηνικό κόσμο. Στους συνέδρους και την παρέα τους δεν έλλειψε φυσικά η διασκέδαση και η γνωριμία με τα Κερκυραϊκά αξιοθέατα.

Σημαντική στιγμή η αδελφοποίηση του Ομίλου Corfu International με τον όμιλο του Αργυροκάστρου με την τελετή υπογραφής του σχετικού πρωτοκόλλου. Επίσης κατά την διάρκεια του τριημέρου, ο Ροταριανός Στράτος Αδάμ, έκανε με το δικό του windsurf μία θαλασσοπορεία στον όρμο της Γαρίτσας προβάλλοντας την παγκόσμια εκστρατεία του Δ. Ρόταρυ END POLIO NOW που στοχεύει στην εκρίζωση της πολιομυελίτιδας. Με την ευκαιρία αυτή οι Ροταριανοί Σύνεδροι συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό που κατατέθηκε για την στήριξη της εκστρατείας.

Με τη λήξη του Συνεδρίου ο Διοικητής Κώστας Καρβούνης ευχαρίστησε θερμά όλους τους Ροταριανούς που στήριξαν το Συνέδριο με την παρουσία τους και ιδιαίτερα την οργανωτική επιτροπή και τους συντελεστές αυτού του επιτυχημένου Συνεδρίου.

IMG_6409 IMG_6410 IMG_6411