Ο Ρ.Ο.Καλαμαριάς παρέδωσε 4.330 κιλά ειδών πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς

Στο πλαίσιο το σχεδιασμένων δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς για την Ροταριανή Χρονιά 2013 – 14 και μετά από τις συντονισμένες ενέργειες του Προεδρείου του Ομίλου μας, με την συνεργασία και συγχρηματοδότηση του Rotary Deutschland Gemeindienst, καθώς και με την ευγενική υποστήριξη του κυρίου Αλέξανδρου Πηλίδη της αλυσίδας S/M «Ελληνικά Market», υλοποιήσαμε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου την πρώτη παράδοση 4.330 κιλών σε τρόφιμα, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία καλύπτουν μεγάλο μέρος των αναγκών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.

Η προσφορά αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κύριο Θεοδόση Μπακογλίδη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας κυρία Μαριάντζελα Χατζηκωστή και οι οποίες δράσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το Ρόταρυ στηρίζεται, στις βασικές αξίες: προσφορά, συναδέλφωση, διαφορετικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα και ηγετική φυσιογνωμία. Εάν επισκεφθείτε κάθε έναν από τους 34.000 Ροταριανούς Ομίλους που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, θα συναντήσετε άντρες και γυναίκες, να συμμετέχουν σε δράσεις προσφοράς τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η ιδιότητα του Ροταριανού δεν είναι απλά μια δέσμευση. Σημαίνει πολλά περισσότερα. Σημαίνει ότι δεχόμαστε πως η κοινότητά μας είναι δική μας ευθύνη και λειτουργούμε ανάλογα: παίρνουμε πρωτοβουλίες, καταβάλλουμε προσπάθειες και κάνουμε το σωστό, όχι το εύκολο.

Είμαστε όλοι στο Ρόταρυ για να συμμετέχουμε σε δράσεις και να κάνουμε τη διαφορά!

Υπενθυμίζουμε ότι η παραπάνω προσφορά είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων που προγραμματίστηκαν από το Δ.Σ. του Ροταριανού μας Ομίλου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Οι μέρες το επιβάλλουν και εμείς οι Ρ.Ο.ΚΑδες έχουμε σχεδιάσει να ολοκληρώσουμε το 2013 με κοινωνικές δράσεις, προμηθεύοντας συνανθρώπους μας με πάνω από 10 τόνους τροφίμων και καθαριστικών

Περισσότερα για τις δράσεις μας στο http://rotarykalamaria.gr/rotary-news/

Rotary_Club_Kalamaria_Social_grosery_of_Municipality_of_Kalamaria001

Rotary_Club_Kalamaria_Social_grosery_of_Municipality_of_Kalamaria016 Rotary_Club_Kalamaria_Social_grosery_of_Municipality_of_Kalamaria019