Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 2484 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ κ. Κώστας Καρβούνης, προσκαλεσμένος από το Ροταριανό Όμιλο Τρικάλων, πραγματοποίησε 2ήμερη επίσκεψη στην Πόλη μας.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα την περασμένη Πέμπτη, 18.9.2014, στο Ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑ, μετά από σχετική ενημέρωσή του για την πορεία του Ομίλου, ο κ. Καρβούνης, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, απευθυνόμενος σε ροταριανούς και φίλους προχώρησε σε μια εμπεριστατωμένη αναφορά βασικών παραμέτρων με βάση τις οποίες δρα και κινείται το Ρόταρυ.

Με τον τρόπο αυτό φωτίστηκαν αρκετές πτυχές της φιλοσοφίας του Παγκόσμιου αυτού Οργανισμού, του Ρόταρυ. Την εκδήλωση τίμησαν αρκετοί φίλοι του Ρ. Ο. Ρρικάλων και ο πρώην Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Λορέντζος Χαζάπης

Την επόμενη ημέρα, 19.9.2014, ο κ. Καρβούνης, στα πλαίσια γνωριμίας με Αρχές και τοπικά ΜΜΕ,  πραγματοποίησε εθιμοτυπικά επίσκεψη στο Δημαρχείο και γραφεία Εφημερίδων.

Έτσι, δίδεται η ευκαιρία στους Τρικαλινούς, μέσα από ένα περιεκτικό κείμενο σχετικής συνέντευξης, να ενημερωθούν πλήρως για το έργο, τη δομή και τη φιλοσοφία του Ρόταρυ και μάλιστα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες κοινωνικές αντιλήψεις.

Η εν λόγω συνέντευξη θα Δημοσιευτεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας.