Μήνυμα του Διοικητή αναφορικά με το Πανελλήνιο Συνέδριο Ροταράκτ και τη Γενική Συνέλευση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου Ροταράκτ που διεξήχθη στο Βόλο το τριήμερο 8-9-10 Μαίου. Στο Συνέδριο παραβρέθηκε ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Κώστας Καρβούνης ενώ την Διοικητή της 2470 Περιφέρειας Μαριάννα Καλοειδά εκπροσώπησε ο υποδεδειγμένος Διοικητής Απόστολος Μαμάτας. Τόσο το θεματολόγιο όσο και η άψογη διοργάνωση με τις ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις την οποία επιμελήθηκε ο Όμιλος Ροταράκτ Βόλου έδωσαν την ευκαιρία σε όλους του συμμετέχοντες να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να δυναμώσουν δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των ομίλων και των ροταρακτόρων των δυο Ελληνικών Περιφερειών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και τους DRR Στέργιο Μπέφα και Βασίλη Πασιπουλαρίδη !!

Μετά τη λήξη του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ΓΣ των ομίλων Ροταρακτ της 2484 Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της οποίας υπερψηφίστηκε ο νέος Εσωτερικός Κανονισμός λειτουργίας του Ροταράκτ της Περιφέρειας. Επίσης εξελέγησαν:
ο Μιχάλης Ραχμάνης του Ομίλου Ροταράκτ Πανοράματος ως DRR για την ροτ. χρονιά 2015-16 και
ο Γιώργος Χατζηνώτας του Ομίλου Ροταρακτ Βόλου ως DRR για την ροτ. χρονιά 2016-17.
Στον Μιχάλη και τον Γιώργο ευχόμαστε όλοι καλή και παραγωγική θητεία με οδηγό το «πρώτιστων το υπηρετείν υπεράνω εαυτού»