Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Α.Π.Θ.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που οργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης με την εμφάνιση της διεθνούς φήμης μικτής Χορωδίας Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της διακεκριμένης μαέστρου κ. Μαίρης Κωνσταντινίδου και με την ευγενική συμμετοχή του τενόρου Φίλιππου Μοδινού και της mezzo soprano κ. Κασσάνδρας Δημοπούλου που καταχειροκροτήθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Θ. κ Θεόδωρος Ασπασίδης τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για την αποπεράτωση του Ξενώνα Φιλοξενίας, στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στην Κλινική Τεχνητού Νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης και στο παγκόσμιο πρόγραμμα του Rotary «Polio Plus» για την αγορά εμβολίων κατά της πολυομελίτιδας.

Δεδομένου του καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, η οποία έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων συνεχούς κοινωνικής προσφοράς του ιστορικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην μνήμη των διατελεσάντων τ. διοικητών και προέδρων και όλων των μελών του Ρ.Ο.Θ. ο τ. διοικητής και συντονιστής ζώνης του διεθνούς Rotary κ. Γεώργιος Βασιλικιώτης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Ασπασίδη για την εξαιρετική πρωτοβουλία.
Στην εκδήλωση χαιρετσιμούς έκαναν επίσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεώργιος Ασπασίδης, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο αρχηγός δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος κ. Μάκης Στεργίου, η κ. Εύη Λιάμου σύζυγος του εκλιπόντος ιατρού και π. προέδρου του ΡΟΘ Όμηρου Λιάμου, η γεν. γραμματέας του συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κ. Βούλα Πενέλη και η κ. Χαϊτογλου ως εκπρόσωπος της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο Ντίνος Κωστόπουλος.