«Κτίζω φιλίες και αναλαμβάνω δράση» πρόγραμμα water polo για παιδιά στην Καλλιράχη Θάσου από τον Ρ.Ο.Καβαλας «Γαλάζιο Λιμάνι»

Ο Ροταριανός Όμιλος «Γαλάζιο Λιμάνι» πραγματοποίησε ένα πρόγραμμα για παιδιά σχολικής ηλικίας με θέμα «Κτίζω φιλίες και αναλαμβάνω δράση».
Σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν η διοργάνωση ενός αγώνα υδατοσφαίρισης σε ένα απάνεμο όρμο του γραφικού χωριού της Καλλιράχης Θάσου.
Οι κύριοι στόχοι όμως της δράσης αυτής ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών στο άθλημα, στη συνεργασία, στην ομαδικότητα αλλά και στην πρώτη του γνωριμία με την Οργάνωσή μας και το Ρόταρυ.
Το πρόγραμμα τριήμερης διάρκειας εξελίχθηκε από τις 14 έως και τις 16 Αυγούστου 2015.
Τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Ολυμπιακό αυτό άθλημα, την ιστορία και τους κανόνες του, να προετοιμάσουν τον αγώνα και να διαμορφώσουν τον χώρο στο νερό, με τη βοήθεια υλικών που τους παρείχε ο Όμιλος.
Το όλο αυτό εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία αν κρίνουμε από τις απαντήσεις των παιδιών που συγκεντρώθηκαν κατά την αξιολόγηση του προγράμματος. Πολλές ευχαριστίες στα παιδιά, στους γονείς των παιδιών που αγκάλιασαν την προσπάθεια αλλά και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Δημ. Ιορδανίδη και τα μέλη του Ομίλου μας, Τάσο Μαγουνάκη, Γιάννη Τσώμο και Μαρία Καστράνη. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.