Φιλανθρωπική συναυλία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη χαρά, επικοινωνώ μαζί σας και θα ήθελα να σας ενημερώσω για την «Μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία» που προγραμμάτισε και θα πραγματοποιήσει ο Ροταριανός όμιλος Θεσσαλονίκης, στις 25 Μαΐου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην Εκδήλωση συμμετέχει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ η 80μελής μικτή «ΧΟΡΩΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» υπό τη Διεύθυνση της Διακεκριμένης Μαέστρου ΜΑΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ και την Ευγενική συμμετοχή του Παγκοσμίου Φήμης Τενόρου ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΤΖΟΝ-ΜΟΔΙΝΟΥ και της γνωστής Mezzo Σοπράνο ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Μεγάλη αυτή Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση έχει διπλό στόχο. Να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και να ενισχύσει το μεγάλο Φιλανθρωπικό και Ανθρωπιστικό Έργο που επιτελούν τα Σωματεία, του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Η ΣΤΟΡΓΗ» και η «ΕΛΕΠΑΠ» αφ’ ενός, αλλά και να βοηθήσει την τεράστια προσπάθεια του Διεθνούς Rotary και όλης της Περιφέρειας μας, για την αγορά εμβολίων και τον Εμβολιασμό των παιδιών κατά της Πολιομυελίτιδας αφ’ ετέρου.

Παράλληλα τιμούμε και τους τ. Διοικητάς, τους τ. Προέδρους και ΟΛΑ τα μέλη του Ρ.Ο.Θ. με την ευκαιρία της 80ης Επετείου από την Ίδρυση του Ρ.Ο.Θ. στη Θεσσαλονίκη το 1934.

Στην προσπάθεια αυτή σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ και ΟΙ ΡΟΤΑΡΑΚΤΟΡΕΣ και σας παρακαλούμε και προτείνουμε ο κάθε Ροταριανός όμιλος και ο κάθε Όμιλος Ροταρακτ της 2484 Περιφέρειας μας και όχι μόνον να προμηθευτεί και να προσπαθήσει να διαθέσει προσκλήσεις (το αντίτιμο της πρόσκλησης είναι στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ) αλλά και ΟΛΟΙ μαζί οι ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ και οι ΡΟΤΑΡΑΚΤΟΡΕΣ μετά την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης θα συγκεντρώσουμε το ποσό των προσκλήσεων που θα διαθέσουν οι Ροταριανοί και οι Ροταράκτορες και θα το Διαθέσουμε με ΚΟΙΝΗ Επιστολή μας που θα υπογράψουμε ΟΛΟΙ όσοι θα συμμετέχουμε στην Κοινή Προσπάθεια, στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΟΤΑΡΥ, μέσω της 2484 Περιφέρειας μας, για την αγορά των Εμβολίων κατά της Πολιομυελίτιδας.

Με Ροταριανούς Φιλικούς Χαιρετισμούς

Θεόδωρος Ε. Ασπασίδης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ρ.Ο.Θ.