Επιστολή του Διοικητή της 2484 Κώστα Καρβούνη για τη συμμετοχή των Ομίλων στην εθελοντική αιμοδοσία

Αγαπητοί μου ροταριανοί, ροταράκτορες και φίλοι,

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και να συγχαρώ κάθε ροταριανό, ροταράκτορα και φίλο της οργάνωσής μας που στήριξε με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας στα πλαίσια του εορτασμού των 100ων γενεθλίων του Ροταρυ.

Μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων από το σύνολο των ομίλων της περιφέρειάς μας βρίσκομαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η προσπάθειά μας αυτή απέφερε συνολικά 103 !! φιάλες αίματος που προσφέρθηκαν στα δημόσια νοσοκομεία της Β. Ελλάδας.

Όλως ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Ρ.Ο. Ιωαννίνων και την Φοιτητική Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, χάρη στην κινητοποίηση και την ευαισθησία των οποίων συγκεντρώθηκε σχεδόν το 50% του συνόλου του προσφερθέντος αίματος. Το αποτέλεσμα αυτό αναδεικνύει με ξεκάθαρο τρόπο την τεράστια προστιθέμενη αξία της συνεργασίας με άλλους φορείς οι οποίοι διαθέτουν εξειδίκευση, γνώση και περίσσεια διάθεσης προσφοράς. Συνεργασίας η οποία όχι μόνον πολλαπλασιάζει το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης δράσης αλλά συμβάλει τα μέγιστα στο να διευρύνουμε την γενικότερη αναγνωρισιμότητα αλλά και τη διεισδυτικότητα του Ροταρυ ενεργές κοινωνικές ομάδες. Αυτή η «καλή πρακτική» ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ροταριανούς ομίλους της Περιφέρειάς μας.

Εύχομαι του χρόνου, με καλύτερη διάθεση και προετοιμασία, η προσφορά μας για τα 111 χρόνια του Ροταρυ να ξεπεράσει τις 200 φιάλες αίματος.

Με θερμούς ροταριανούς χαιρετισμούς
Κώστας Καρβούνης