Επίσημη & Πανηγυρική Συνεστίαση για την Ίδρυση του Ελληνικού Ροταριανού Στόλου Ιονίου από τον Ρ.Ο.Πρεβέζης

Η Συναδέλφωση Ροταριανών Φίλων του Γιώτινγκ & ο Ροταριανός Όμιλος Πρεβέζης έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Επίσημη & Πανηγυρική Συνεστίαση για την Ίδρυση του Ελληνικού Ροταριανού Στόλου Ιονίου (Επίδοση Χάρτας Αναγνωρίσεως & Τελετή Σημαίας), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Μαΐου 2015, με ώρα ενάρξεως 21:00 στο Ξενοδοχείο “Margarona Royal”, στην περιοχή Μαργαρώνα Πρεβέζης.

Άννα Γ. Ρούμπου – Προέδρος Ρ.Ο. Πρεβέζης
Βησσαρίων Ν. Ζάχος, πΔ – Κυβερνήτης Ελληνικού Στόλου IYFR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΕΩΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΤΙΝΓΚ

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015 – Μαργαρώνα, Πρέβεζα
• Η Πανηγυρική Τελετή αποτελεί ένα απο τα στοιχεία της Ημέρας Ρόταρυ 2015, η οποία διοργανώνεται από τις δύο ελληνικές Περιφέρειες 2470 & 2484 με επίκεντρο την Πρέβεζα. Πρόκειται για τριήμερο εκδηλώσεων (Παρασκευή, 1η Μαΐου έως Κυριακή, 3η Μαΐου 2015), με στόχο την προβολή του Ρόταρυ στις τοπικές κοινωνίες της Ιόνιας ζώνης (Πρέβεζα, Πάργα, Λευκάδα).

• Την Πανηγυρική Τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους, σύσσωμη η ηγεσία της Συναδελφώσεως σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και αντιπροσωπείες αντίστοιχων Συναδελφώσεων από χώρες της ευρύτερης περιοχής, της Μεσογείου και της ΝΑ Ευρώπης.

• Ως τόπος διεξαγωγής έχει καθορισθεί το Ξενοδοχείο “Margarona Royal”, της αλυσίδας Ξενοδοχείων “Αμαλία”, στο ομώνυμο προάστιο της Μαργαρώνας, 1,5 km από το κέντρο της Πρέβεζας (www.margaronaroyal.gr). Όσοι προτίθενται να διανυκτερεύσουν, οφείλουν να ρυθμίσουν τα της διαμονής τους απευθείας με το Ξενοδοχείο (τηλ: 2682024360, pgiosas@margaronaroyal.com), φροντίζοντας για την κράτησή τους το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου ότι, παρά τον επαρκή αριθμό δεσμευμένων δωματίων από την διοργάνωση, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα για επιπλέον κρατήσεις.

• Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, και πριν από την κυρίως Τελετή, έχει προγραμματισθεί μία σειρά παράλληλων δραστηριοτήτων, ως εξής:
18:00 – 19:00 Συνάντηση αλληλογνωριμίας μελών της Συναδελφώσεως, παρουσίαση Διοικήσεως (Γέφυρας), συνάντηση με τον Διεθνή Κυβερνήτη, ενημέρωση και προγραμματισμός δράσεων, τακτοποίηση οικονομικών, επίδοση πιστοποιήσεων.
19:00 – 19:30 Συνάντηση της Γέφυρας με εκπροσώπους των ΜΜΕ – Συνέντευξη Τύπου
19:30 – 20:30 Συνάντηση των μελών της Συναδελφώσεως με επαγγελματίες του χώρου των σκαφών αναψυχής, του τουρισμού, του ναυταθλητισμού, κοκ.

• Η Πανηγυρική Συνεστίαση έχει χαρακτηρισθεί ως συμμετέχουσα στην παγκόσμια ροταριανη πρωτοβουλία “World’s Greatest Meal to Help End Polio” (WGM) www.wgmeal.com. Τα έσοδα της εκδηλώσεως θα ενισχύσουν, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, το ροταριανό Πρόγραμμα Polio+ για την οριστική εκρίζωση της πολιομυελίτιδος από τον πλανήτη.

• Ο Ρ.Ο. Πρεβέζης, με εγκάρδια αισθήματα και ροταριανή αγάπη σας καλωσορίζει στην πανέμορφη ανοιξιάτικη Πρέβεζα, σας εύχεται καλή διασκέδαση και είναι διαρκώς στην διάθεσή σας για μία αξέχαστη διαμονή!

 

IYFR-Ενημερωτική επιστολή

 

IYFR-Πρόσκληση