Επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της 2484ΠΔΡ στον Ρ.Ο. Ανατολικής Λαρίσης

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λαρίσης είχε την χαρά και την τιμή την Παρασκευή 3/10 να δεχθεί την επίσκεψη του Διοικητή της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας Ελλάδος κ. Καρβούνη Κωνσταντίνου.

Ο Διοικητής παρουσίασε στον όμιλο κατά την διάρκεια της συνεστιάσεως που πραγματοποιήθηκε, τον στρατηγικό σχεδιασμό της ροταριανής περιφέρειας, εξειδικεύοντας την στοχοθεσία των δράσεων που οι 38 όμιλοι της θα αναπτύξουν κατά την τρέχουσα ροταριανή χρονιά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξωστρέφεια που πρέπει ακόμη περισσότερο να δείξει το ρόταρυ, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία.

Τόνισε ότι η φιλοσοφία του ρόταρυ για προσφορά στις τοπικές κοινωνίες αλλά και παγκοσμίως, στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην χώρα, επιβάλουν την εντονότερη προσπάθεια των ομίλων για παροχή αρωγής μέσω στοχευμένων δράσεων, που θα προκύψουν από μία ενδελεχή ανάλυση των πραγματικών τοπικών αναγκών.

Επίσης ευχαρίστησε τον φροντιστή κ. Βλούχο, ο οποίος απαντώντας θετικά σε πρωτοβουλία του ομίλου, δέχθηκε να προγυμνάσει δωρεάν δύο παιδιά τα οποία δεν είχανε την οικονομική δυνατότητα.