ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2484 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας του Ρόταρυ Ροταριανός Κώστας Καρβούνης συνοδευόμενος από τον βοηθό Διοικητή Ροταριανό Γιώργο Παπαγεωργίου επισκέφθηκαν τους ομίλους Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Πανοράματος στην αίθουσα ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ του Μακεδονία Παλλάς. Της Συνεστίασης προηγήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση του Διοικητή με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομίλων. Ομιλητής φυσικά της βραδιάς ήταν ο Διοικητής ο οποίος  παρουσίασε τους στόχους της χρονιάς και των επομένων χρόνων που είναι η αύξηση των μελών των ομίλων και η αναζωογόνηση των oμίλων με νέους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που πιστεύουν στις ηθικές αξίες και θέλουν όπως και μεις να κάνουν το καλό στον κόσμο. Ο Διοικητής τόνισε την ανάγκη  προσαρμογής των Ομίλων στα νέα δεδομένα της ζωής κι αναφέρθηκε βέβαια και στο Ροταριανό Ίδρυμα το οποίο πρέπει όλοι εμείς οι Ροταριανοί να ενισχύουμε γιατί μέσω του Ιδρύματός μας επιτυγχάνουμε την πραγματοποίηση των ανθρωπιστικών μας προγραμμάτων.

Στη Συνεστίαση παρόντες ήταν οι τρεις Τ. Διοικητές μας και Ροταριανοί του Ομίλου Ανατολικής Θεσσαλονίκης Γ.Βασιλικιώτης, Χάινς Κούνιο, Π.Θεοδωρόπουλος με τη σύζυγό του Νένα, Τ.Πρόεδροι και Ροταριανοί του oμίλου Ανατ.Θεσσαλονίκης , Πανοράματος και σύζυγοι Ροταριανών.

Ευχάριστο γεγονός χαρά και τιμή για τους Ροταριανούς ήταν η παρουσίαση από τον Ροταριανό Τάκη Μητσομπόνο της τιμητικής διάκρισης που έτυχε ο Ροταριανός του ΡΟΑΘ και Τ.Διοικητής  Χάινς Κούνιο .Τιμήθηκε από τον Γερμανό Υφυπουργό για Ευρωπαϊκά θέματα Μίχαελ Ρότ με τον Σταυρό Α΄τάξεως του Τάγματος της αξίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ,για το έργο του και τη δράση του.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε για όλους η παρουσίαση με φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης του εψηφισμένου Προέδρου του ΡΟΑΘ Γιάννη Ζαρίφη στον  πρώτο Ροταριανό Όμιλο που ιδρύθηκε ,στον ΡΟΤΑΡΥ ΟΝΕ, στο Σικάγο.

 

DSC00929 DSC00932 DSC00935