Επίσημη επίσκεψη του Διοικητή στους Ρ.Ο.Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΑ & Ρ.Ο.Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του και ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης είχαν την επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, Κώστα Καρβούνη, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στην κατάμεστη αίθουσα ΑΠΟΛΛΩΝ, του ξενοδοχείου Mediterranean Pallace.

Ο Διοικητής ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο τις δυνατότητες προσφοράς, που δίνει το Ρόταρυ, διάφορους τρόπους για αποτελεσματικότερες δράσεις και συνομίλησε με όλους ανεξαιρέτως τους παρευρεθέντες.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Διοικητής αντάλλαξε το λάβαρο της χρονιάς του με τα λάβαρα των Ομίλων, του Ρ.Ο.Θ Ανατόλια με τον Πρόεδρο Διογένη Τακίδη και του Ρ.Ο.Δ.Θ Αριστοτέλη Αποστολίδη και τέλος παρέλαβε δώρα από τους φίλους ροταριανούς των αδελφοποιημένων Ροταριανών Ομίλων.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η τούρτα των γενεθλίων του τ. Προέδρου του Ρ.Ο.Θ Ανατόλια, τα δώρα των φίλων ροταριανών των αδελφοποιημένων Ροταριανών Ομίλων, οι ευχές όλων ανεξαιρέτως, ενώ δεν παρέλειψε να κεράσει σαμπάνια σε όλους τους καλεσμένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές και Υπουργοί της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και
Σταύρος Καλαφάτης, ο Βοηθός Διοικητή Γιώργος Παπαγεωργίου, ο τ. Διοικητής Κυριάκος Κατσίκης, ο τ. Βοηθός Διοικητή Ηλίας Κατσίκης, ο τ. Πρόεδρος του ΡΟΔΘ Τάσος Οικονόμου, η τ. Πρόεδρος του ΡΟΑΘ Δανάη Παλαμίδου, το μέλος του ΡΟΑΘ Δέσποινα Δριβάκου, ο τ. Πρόεδρος του ΡΟΠ Δημήτρης Χατζηλάμπρου με τη σύζυγό του Μαίρη, ο τ. Πρόεδρος του αδελφοποιημένου Ροταριανού Ομίλου Κραϊόβας Ρουμανίας Καταλίν Άνταμ, ομάδα φίλων ροταριανών από τον αδελφοποιημένο Ροταριανό Όμιλο Μπλαγκόεβγκραντ Κέντρο Βουλγαρίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τοντόροβ, ο Μέγας Άρχοντας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Βυζαντινή Ζωγραφική & Αγιογραφία Ιωάννης Μητράκας, ο φίλος του Ομίλου Γιάννης Προκόπης με τη σύζυγό του Δήμητρα, ο φίλος του Ομίλου Δημήτρης Σούρβαλης και ο φίλος του Χασάν από την Τουρκία, το επίλεκτο μέλος μας Λαμπρινή Νάση, η επιχειρηματίας πάρκινγκ Δέσποινα Λαζάρου, το ζεύγος Αργύρη Καμπίσιου και Πηνελόπης Ελευθεριάδου, το ζεύγος των επιχειρηματιών της Sweettrends Ντανύ Μπολουά και Κλεονίκης Ελευθεριάδου, τα Ιντεράκτ μας Ντανιέλ και Κωνσταντίνα, τα ροταράκτ του Ομίλου μας με τον Πρόεδρό τους Δημήτρη Βάντσο, η Αντριάννα σύζυγος του καλιτέχνη και μέλους μας Παύλου Πανούση, ο αρχιτέκτονας και κατασκευαστής Κωνσταντίνος Δροσόπουλος και πολλοί άλλοι ροταριανοί και καλεσμένοι.