Επίσημη επίσκεψη του Διοικητή Κώστα Καρβούνη στον Ρ.Ο.Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Du Lac πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2014 η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων και μάλιστα σε κλίμα πανηγυρικό όπως αρμόζει σε έναν Ροταριανό Όμιλο που τον επισκέπτεται επίσημα ο Διοικητής του.

Στην ομιλία του ο Διοικητής ροτ. Κώστας Καρβούνης, παρουσίασε τη φιλοσοφία και το σπουδαίο και σημαντικό έργο του Διεθνούς Ρόταρυ και της 2484 Περιφέρειας και αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο και την προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων του απένειμε Εύφημο Μνεία «γιατί έκανε πράξη το «υπηρετείν υπεράνω εαυτού», συνεισφέροντας το μεγαλύτερο ποσό στο Ροταριανό Ίδρυμα, στο πλαίσιο της δράσης της 2484 Περιφέρειας «Ανεβαίνουμε στον Όλυμπο – ξεριζώνουμε την πολιομυελίτιδα».

Εύφημο Μνεία απένειμε και στο Βοηθό Διοικητή, ροτ. Βασίλη Παπαγιάννη, που αντιπροσωπεύοντας τον Όμιλο Ιωαννίνων, ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου τοποθετώντας εκεί και το Λάβαρό του.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο Διοικητής κάλεσε όλους τους Ροταριανούς να εργαστούν με μια και μόνο φλογερή επιθυμία. Να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να βελτιώσουν τις ζωές των άλλων προς το καλύτερο όχι για μια μέρα αλλά για μια ολόκληρη ζωή.