Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου ΑΡΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΝ μαζί με τα Ροταρακτ του Ομίλου προς τιμή του ροτ. Βασίλειου Χρηστάρα.

Την Πέμπτη 7 Μαίου και ώρα 21:00 στα γραφεία μας στην οδό Φράγκων 14, Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα η εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου ΑΡΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΝ μαζί με τα Ροταρακτ του Ομίλου προς τιμή του ροτ. Βασίλειου Χρηστάρα.

Ο Καθηγητής Βασίλης Χρηστάρας, μέλος και τ. Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας, εκλέχτηκε ως Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (Academia Scientiarum et Artium Europaea)» στον Τομέα τεχνικών και περιβαλλοντικών επιστημών. Η διεθνής αναγνώριση του αυτή αποτελεί τίμη για τον Όμιλο μας του οποίου μέλος είναι ο ροτ. Βασίλης.

Την ίδια μέρα, μέσα στα πλαίσια επέκτασης και προώθησης του ΡΟΤΑΡΥ, τρία μέλη των ροταρακτ μας γίνανε μέλη του σπόνσορα Ροταριανού τους Όμιλου καθώς επίσης και ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια των ροταρακτόρων μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρεβρεθήκατε κοντά μας αυτή την όμορφη βραδιά στην οποία απολαύσαμε τον Ροτ. Βασίλειο Χρηστάρα όπου και βραβεύτηκε για την διεθνή του αναγνωριση. Σωτήρη, Τάσο, Ηλία, Ραφαήλ, καλώς ήρθατε.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον νεοσύστατο όμιλο «ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΙΜΑΝΙ» που μας τίμησε με την παρουσία του απο την Καβάλα, καθώς επίσης και τον προ-διοικητή Κυριάκο Κατσίκη και τον Ρ.Ο. Θεσσαλονικης.