Εφοδιασμός της Μονάδας περίθαλψης ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία με ένα ψυγείο από τον Ρ.Ο.Μυτιλήνης

Φίλοι και φίλες ροταριανοί,
Σας ενημερώνουμε τη συνέχεια των δραστηριοτήτων μας που σχετίζονται με την παροχή βοηθείας για κάλυψη άμεσων αναγκών της Μονάδος Μεσογειακής Αναιμίας της πόλεώς μας.
Σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Woodhall Spa, Lincolnshire της Αγγλίας, με τον οποίο συνδεόμαστε, πέραν των φιλικών σχέσεων των μελών, με σειρά δραστηριοτήτων, ευαισθητοποιηθήκαμε και αναλάβαμε δράσεις υποστήριξης, τόσο των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων μεταναστών όσο και στη βοήθεια ομάδων συμπολιτών μας, που έχουν αντίστοιχες ανάγκες και απευθύνονται στον Όμιλό μας.

Συνεχίζοντας την ανθρωπιστική του προσπάθεια, ο Όμιλός μας, εφοδίασε την Μονάδα περίθαλψης ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία με ένα ψυγείο το οποίο είναι απαραίτητο για την συντήρηση φιαλών αίματος, φαρμάκων και άλλων ειδικών προϊόντων.

Αντιπροσωπεία του Ομίλου μας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάκη Χατζηγιαννάκη και τους, Νίκο Κουζινόγλου τ. Δ/τη της 2484 Π.Δ.Ρ., Σπύρο Καρδακάρη Βοηθό Δ/τη, τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Γογγολίδου και Γιώργο Καλιάλη και την Ειρήνη Καρδακάρη, μετέφεραν το ψυγείο στην Μονάδα Νοσηλείας Μεσογειακής Αναιμίας στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο», και το παρέδωσαν, αφού το τοποθέτησαν και το έθεσαν σε λειτουργία.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία μας ευχαρίστησαν για την προσφορά και ζήτησαν να καλύψουμε και κάποιες άλλες ανάγκες της μονάδας, μια και πολύ σύντομα θα μεταφερθούν σε άλλες αίθουσες, σε νέα μονάδα του νοσοκομείου. Τους υποσχεθήκαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ότι θα τους συμπαρασταθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.
Δίνουμε νέο ραντεβού και για άλλες τέτοιες προσφορές.
ρ. Σπύρος Καρδακάρης ADG