Δωρεά σχολικών ειδών στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων από τον Ρ.Ο.Ιωαννίνων

Ο Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου και ακολουθώντας όσα πρεσβεύουν οι έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στο νέο σχολικό κτίριο της Ανατολής όπου στεγάζεται προσωρινά το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, ύστερα από τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το κτίριο του από την πυρκαγιά της 10ης Φεβρουαρίου, και δώρισε στους μαθητές σχολικές τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, κασετίνες κ.ά. που είχαν χάσει τη μέρα της πυρκαγιάς.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Σουρέλης, συνεχάρη το διευθυντή του σχολείου ως και όλο το προσωπικό για την άμεση αντίδρασή τους κατά την ημέρα της πυρκαγιάς και ευχήθηκε στους μαθητές να είναι πάντα υγιείς, γεροί, δυνατοί και να προοδεύουν και κλείνοντας είπε συγκινημένος: «χαιρόμαστε ειλικρινά που η προσφορά μας αυτή βρήκε αντίκρισμα στα παιδικά πρόσωπα».

Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε το Ροταριανό Όμιλο για την ευγενική του προσφορά και χαρακτήρισε «ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι έχουμε Ομίλους που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά».

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΑΝΤΩΝ 3