Δωρεά στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Του Νοσοκομείου Κατερίνης από τον Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και προέβησαν στη δωρεά 2 τροχήλατων και ενός φορητού πιεσόμετρου για τις ανάγκες των ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου, στη μνήμη του τέως Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντή Μ.Τ.Ν. Ομήρου Λιάμου.

Το κόστος της αγοράς των τριών αυτών πιεσόμετρων καλύφθηκε από τα έσοδα της μεγάλης Φιλανθρωπικής Συναυλίας που οργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας της κ. Μαίρης Κωνσταντινίδη, χορωδός της οποίας επίσης ήταν και ο εκλιπών ιατρός Όμηρος Λιάμος.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Αστέριος Φαρμάκης και η διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού δρ. Μαρία Μαλλιάρα εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες του Γ.Ν. Κατερίνης στον τ. Πρόεδρο του Ρ.Ο.Θ. Θεόδωρο Ασπασίδη, στον Γεν. Γραμματέα. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, στον νυν Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Γιώργο Σολεμετζίδη, καθώς και την κ. Ευρυδίκη Λιάμου, χήρα του εκλιπόντος.