Δώρα από τον Ροταριανό Όμιλο Ιωαννίνων στα παιδιά δημοτικού σχολείου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων   την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου μοίρασε  δώρα σε όλα τα παιδία του 25ο  δημοτικού σχολείου μετά από  απόφαση των μελών  του ομίλου τα χρήματα που θα δίνονταν για  δώρα στα παιδία του Ομίλου να δοθούν  φέτος για  χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδία όπου υπάρχει ανάγκη.

Την θαυμάσια χριστουγεννιάτικη γιορτή   που επιμελήθηκαν οι δασκάλες του σχολείου με ποιήματα , χριστουγεννιάτικα κείμενα  και τραγούδια  με συνοδεία οργάνων που έπαιζαν οι μικροί μαθητές  παρακολούθησαν   ο πρόεδρος και μέλη του Ροταρινού Ομίλου.

Στο τέλος της γιορτής μοιραστήκαν τα δώρα  στα παιδία   και πήραν αυτό που  το κάθε παιδί είχε ζητήσει με  ζωγραφιά  του.

Επίσης μοιράστηκαν αυγά πρόσφορα της  Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων ΑΕ  ,της κυρίας και του κυρίου Φραγκούλη.

Ο Ροταριανός  Όμιλος Ιωαννίνων υποστηρίζει καθημερινά τους μαθητές του σχολείου προσφέροντάς τους το κολατσιό τους, το οποίο ετοιμάζουν οι οικογένειες των ροταριανών, σε μια προσπάθεια να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα  των μικρών μαθητών.

Η συγκίνηση  των μελών του ομίλου από τις ευχές των παιδιών ήταν ιδιαίτερη καθώς  τα χαμόγελα και οι χαρούμενες φωνές τους ήταν για τους Ροταριανούς  η καλύτερη ανταμοιβή.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ιωαννίνων εύχεται σε όλους καλές γιορτές υγεία και προκοπή.

 

 

Ο Πρόεδρος του Ρ. Ο. Ιωαννίνων

Ευάγγελος Αθανασίου