Επιστολή του Director της Ζώνης 20Β Safak Alpay – πρόσκληση στο Marrakech

Αγαπημένη μου ροταριανή οικογένεια,

Αποτελεί πραγματικά ύψιστη τιμή για μένα να έχω το προνόμιο να απευθύνω πρόσκληση εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σε όλους τους τωρινούς, μελλοντικούς και τέως Διοικητές, Προέδρους Ομίλων και Επιτροπών και απλούς ροταριανούς της Περιφέρειάς σας στο Ινστιτούτο της Ζώνης 20Β που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρρακές του Μαρόκου από 11 – 16 Νοεμβρίου 2014. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να σας υποδεχθούμε στο Palmeraie Golf Palace.

Σας καλώ να συμμετέχετε μαζί με την Deniz κι εμένα στην υποδοχή του Προέδρου του Δ. Ρόταρυ Gary Huang και της Corinna Huang στο Ινστιτούτο της Ζώνης μας. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία και τιμή για εμάς να ακούσουμε το μήνυμα του Προέδρου για το μέλλον του Ροταρυ.

Είμαστε εξ’ ίσου ευτυχείς να υποδεχθούμε τον Πρόεδρο των Θεματοφυλάκων του Ροταριανού Ιδρύματος John Kenny και την June Kenny. Χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή του στο Ινστιτούτο θα μας δώσει την ευκαιρία να ακούσουμε από τα πλέον επίσημα χείλη τα τελευταία επιτεύγματα και τους στόχους του Ροταριανού μας Ιδρύματος.
Με την Οργανωτική Επιτροπή αποφασίσαμε το θέμα του Ινστιτούτου της Ζώνης 20Β να είναι: «Ροταρυ και αειφόρος ανάπτυξη, μονόδρομος προς την ειρήνη»

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εξαιρετικοί ομιλητές, εξέχοντες ειδικοί στο πεδίο του ο καθένας που θα μας μιλήσουν για θέματα που σχετίζονται με πολλούς τρόπους τόσο με το μέλλον του Ροταρυ όσο και με το θέμα του Ινστιτούτου. Ομιλητές και συμμετέχοντες εκπρόσωποι της Νέας Γενιάς θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εργασίες του Ινστιτούτου.

Όπως έχει καθιερωθεί, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης το Σεμινάριο εψηφισμένων Διοικητών (GETS) και των συντρόφων τους, Εκπαίδευση υποδεδειγμένων Διοικητών, Σεμινάριο για το Ροταριανό Ίδρυμα και – για πρώτη φορά στη ζώνη μας – Συνάντηση των Ροταριανών Συντονιστών με τους ροταριανούς και την ηγεσία καθώς και «Εκπαίδευση για τους Εκπαιδευτές των Περιφερειών». Το περιεχόμενο αυτών των εκπαιδεύσεων μπορείτε να το δείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου.
Η Οργανωτική επιτροπή εργάζεται σκληρά για να ετοιμάσει ένα απολαυστικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει διασκέδαση και ευκαιρίες συναδέλφωσης. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα σε ένα γήπεδο γκολφ και διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να έχουμε ένα επιτυχημένο Ινστιτούτο. Είμαστε σίγουροι ότι μετά το Ινστιτούτο θα έχετε περισσότερο από ποτέ άλλοτε τη διάθεση να «Κάνετε το Ροταρυ να λάμψει»!!

Η Deniz κι εγώ και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής σας ευχόμαστε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Ινστιτούτο και μια απολαυστική διαμονή στο Μαρρακές.
Φιλικά,
Şafak Alpay Convener/ RI Director 2014-16

 

The Rotary Institute 2014, in Zone 20B will be held from 11th to the 16th of November 2014 in Marrakesh, Morocco. Click here to register.