Δελτίο Τύπου της επίσκεψης του Διοικητή της 2484ΠΔΡ στον Ρ.Ο.Θεσσαλονίκης ‘ΑΝΑΤΟΛΙΑ’

Στην κατάμεστη αίθουσα ΑΠΟΛΛΩΝ του ξενοδοχείου Mediterranean Palace, ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του και Ιντεράκτ του, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, δέχθηκε την επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της Περιφέρειας 2484 του Δ.Ρ, Γεώργιου Χριστοφορίδη, ο οποίος μίλησε για το «Ρόταρυ και τον εθελοντισμό». Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε ένα νέο μέλος, τον Μηχανολόγο Μηχανικό Σοφρόνιο Κωνσταντινίδη, ιδιοκτήτη της γνωστής, παλιάς εταιρείας ανελκυστήρων, στη Θεσσαλονίκη, με σημερινή ονομασία S.Kon. Είχαμε ακόμα τη χαρά, να ενημερωθούμε για την οργάνωση «Αρμενίζοντας τη ζωή» από τον ιδρυτή της, Άκης Μακρής, που μας ενημέρωσε για τις πολύπλευρες προσπάθειές τους, να βοηθήσουν τα ΑΜΕΑ, με ειδικά για αυτά, σκάφη, να ασχοληθούν με το Ναυταθλητισμό.

Ο Όμιλός μας, μετά την δωρεά ενός πολυμηχανήματος στο νέο Γυμνάσιο της Ίμβρου για τους ομογενείς μας, μέσω δωρεάς των μελών μας Γιάννη Βαλάση και Παύλου Πανούση, συνέχισε με τη δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, προσφορά του Προέδρου μας, Μπάμπη Σιδηρόπουλου και την πλήρη αναβάθμισή του με νέα προγράμματα.

Επίσης, αγοράσθηκαν μποτάκια για τα μικρά προσφυγόπουλα, τα οποία θα δοθούν πολύ σύντομα και ο Πρόεδρός μας κάλεσε και κάθε άλλο Ροταριανό Όμιλο της Περιφέρειάς μας, που ενδιαφέρεται, να συμμετάσχει, να επικοινωνήσει μαζί του.

Τέλος, το μέλος του Ομίλου μας, Catlin Adam, προσέφερε και θα καταθέσει στο πρόγραμμα END POLIO του Διεθνούς Ρόταρυ στο όνομα του Ομίλου μας, το ποσό των 1.000 $.

Τη συνεστίασή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Συνταγματάρχης ΠΒ Ιωάννης Προκόπης, μετά της συζύγου του Δήμητρας, ο τ. Διοικητής και επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου μας, Γεώργιος Βασιλικιώτης, η σύζυγος του Διοικητή μας, Βάσω, η τ. Πρόεδρος του ΡΟΑΘ, Δανάη Παλαμίδου, ο ροταριανός του ΡΟΚ, Αλέξανδρος Χύτας, ο ιδρυτής του «Αρμενίζοντας τη ζωή», Άκης Μακρής, με τη σύζυγό του Ζωή,  ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, Αντώνης Βαρζάκης, ο υπάλληλος ΟΤΕ, Παναγιώτης Ρισβάς, ο καθηγητής Αγγλικών Κώστας Κοσόγλου, η σύζυγός του, τουριστική πράκτορας, Λουίζα, ο υπάλληλος της ALPHA BANK, Γιάννης Φυσίκας, η επιχειρηματίας πάρκινγκ, Δέσποινα Λαζάρου, ο μάγειρας και υποψήφιο Ροταράκτ του Ομίλου μας, Νικόλαος Αρβανιτίδης, πολλά μέλη του Ομίλου μας, Ροταράκτ και Ιντεράκτ μας και φίλοι του Ομίλου.