Δελτίο Τύπου Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Θεσσαλονίκης 21 Μαρτίου 2016

Παρουσία των δύο βοηθών διοικητού, ροτ. Γιώργου Παπαγεωργίου, και ροτ. Τάσου Οικονόμου, του προ-πρόεδρου Του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ροτ. Θεόδωρου Ασπασίδη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την συνεστίαση μας, της προέδρου του Ομίλου Inner Wheel Δυτικής Θεσσαλονίκης και αρκετών μελών του ομίλου της, οι οποίες μας τίμησαν και αυτές μα την όμορφη παρουσία τους, καθώς επίσης και σχεδόν όλων των μελών του ομίλου μας με πρώτο τον προ διοικητή Κυριάκο Κατσίκη, τον Ταμία μας Ροτ Αντρέα Ζαχαροπλάστη και όλα τα υπόλοιπα μέλη μας είχαμε την χαρά στον όμορφο και ζεστό χώρο του εστιατορίου του Garand Hotel Palace να κάνουμε την συνεστίαση μας.
Κατά την συνεστίαση είχαμε την χαρά να εντάξουμε στον Όμιλο μας την Κατερίνα Βοεβόδα Γενική διευθύντρια πωλήσεων του
Grand Hotel Palace, μια δραστήρια επαγγελματία του χώρου των ξενοδοχείων και μια δυναμική παρουσία στον χώρο της κοινωνικής προσφοράς.

Στη συνεστίαση μας είχαμε τη τιμή και την χαρά να έχουμε Ομιλητή, και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς μαζί με την νέο εισερχόμενη Κατερίνα, το μέλος του ομίλου μας ροταριανό Νίκο Τασόπουλο που μας μίλησε για τη «ζωή και το εργο του Κ.Πυχεών , πρωτοπόρου του Μακεδονικού Αγώνα στην Δυτική Μακεδονία,Πυχεωνικά»

Για τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος
Αριστοτέλης Αποστολίδης