ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ρ.Ο.Θ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Βραδιά συγκίνησης και ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης για την εποποιία του ελληνικού λαού το 1940, είχαν την ευκαιρία να νιώσουν μέλη και φίλοι του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια και των Ροταράκτ μας, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 21:00, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, με ομιλητή τον διακεκριμένο καθηγητή του ΑΠΘ και τ. Διοικητή της Περιφέρειάς μας, Γεώργιο Βασιλικιώτη.

Η εκδήλωση άρχισε με την απόδοση του τίτλου του Επίλεκτου Μέλους του Ομίλου μας στον φίλο και γνωστό φωτογράφο της πόλης μας, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Συνεχίστηκε με τις εισδοχές, στον Όμιλό μας, του γνωστού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της PRINTXPRESS και μόνιμου χορηγού σε κάθε εκτύπωση του Ομίλου μας, Νίκου Βαλεοντή και στα Ροταράκτ μας, της συζύγου του, νέας και ταλαντούχου ηθοποιού, Χριστίνας Τσατσάνοβα.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν, ο ροταριανός του ΡΟΘ και τ. Υφυπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο ροταριανός του ΡΟΘ, τ. Διοικητής της Περιφέρειάς μας και πρόεδρος της Ελληνο-ισραηλινής φιλίας, Γεώργιος Σολεμετζίδης, η σύζυγος του ομιλητή μας, Λιόλια, η σύζυγος του Αντιπροέδρου μας, Άννα Σαμακοβλή, η αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννα Πσναγοπούλου, τα υποψήφια μέλη του Ομίλου μας, η διευθύντρια της «Μοντεσσοριανής Αγωγής», Δανάη Γιάννου και η επιχειρηματίας στο χώρο της τουριστικής προώθησης της πόλης μας, Βίκυ Δημακοπούλου, η τ. Πρόεδρος των Ροταράκτ μας και καθηγήτρια Αγγλικών, Έλενα Βουτσά και πολλά μέλη του Ομίλου και των Ροταράκτ μας.

Τέλος, πριν από την ομιλία του αγαπητού φίλου, Γεώργιου Βασιλικιώτη,  έγινε απότιση φόρου τιμής για τους ανθρώπους, που προσέφεραν τα μέγιστα για την ανάδειξη του Ομίλου μας σε έναν από τους κορυφαίους της Ροταριανής Περιφέρειας 2484 του Διεθνούς Ρόταρυ, μετά από την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου στις 6 Οκτωβρίου 2014 να τους απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου των Ομίλων μας και οι οποίοι είναι:

1. Γεώργιος Βασιλικιώτης
  2. Γεώργιος Σολεμετζίδης
  3. Κωνσταντίνος Δεμίρης
  4. Δημήτριος Μιχαηλίδης
  5. Ιωάννης Τάχος
  6. Φρέντυ Γκουτζιούλη
  7. Νικόλαος Καψάλης και
  8. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας

Κατά την εκδήλωση συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του Διεθνούς Ρόταρυ, στο έργο της  οριστικής εξάλειψης της πολιομυελίτιδας.