Δελτίο τύπου για τη διοργάνωση φιλανθρωπικής βραδιάς μόδας από τον Ρ.Ο. Κομοτηνής «ΡΟΔΟΠΗ»

Στο Ρόταρυ, η προσφορά είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια δευτερεύουσα ή περιστασιακή επιδίωξη. Είναι στόχος ζωής. Με αυτό τον τρόπο πορευόμαστε στην ζωή μας εμείς οι Ροταριανοί. Κάνουμε τρόπο ζωής την προσφορά στον συνάνθρωπο και επιδιώκουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Για το λόγο αυτό, το ανθρωπιστικό μη κερδοσκοπικό σωματείο Ροταριανός όμιλος Κομοτηνής «Ροδόπη», με αγάπη στον ακριτικό τόπο μας και στους επαγγελματίες, που μοχθούν καθημερινά να επιβιώσουν σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διοργανώνει επίδειξη μόδας, ρούχων και κοσμημάτων, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, από τις 20.00 έως τις 22.00, με παράλληλο φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας με τα έσοδα που θα προκύψουν τον σύλλογο εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας».

Επαγγελματίες της Κομοτηνής, εθελόντριες και εθελοντές συντονίζονται για να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, αντάξιο του σκοπού του.

Ας είμαστε όλοι αρωγοί μιας προσπάθειας που στόχο έχει να διευκολύνει τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες κι ας δώσουμε μια ελπίδα ζωής… μία στάση ζωής… μία πράξη ζωής στα παιδιά.

Από το Δ.Σ. του Ρ.Ο.Κ. «Ροδόπη»