Βράβευση αριστούχων των φιλαρμονικών της πόλεως και της παιδικής χορωδίας από τον Ρ.Ο. Κερκύρας

Σε ειδική Πανηγυρική Συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Corfu Palace ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας, ακολουθώντας παράδοση ετών, βράβευσε και φέτος
τους αριστούχους σπουδαστές των τριών Φιλαρμονικών της πόλης μας και της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας.

Από τη Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας αρίστευσε στο φλάουτο και βραβεύτηκε η Αγγελική Μαρκάτη, από την Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος αρίστευσε στα κρουστά και βραβεύτηκε η Κατερίνα Κοσκινά, από την Φιλαρμονική Ένωση Καποδίστριας αρίστευσε στα κρουστά και βραβεύτηκε ο Νίκος Γείτονας και από την Παιδική χορωδία Κέρκυρας βραβεύτηκε η Αννα Μαρία Νιφόρα.

Στην συνεστίαση παρευρεθήκαν εκπρόσωποι και των τριών φιλαρμονικών, της παιδικής χορωδίας Κέρκυρας, οι σπουδαστές και οι γονείς τους, Ροταριανοί, Ροταράκτορες και φίλοι του ομίλου.

Επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Αλέξης Κωστάλας ο οποίος μάγεψε τους παραβρισκόμενους με την συγκινητική ομιλία του, που με τον μοναδικό δικό του τρόπο και την χαρακτηριστική φωνή του παρουσίασε την ζωή και τα επιτεύγματα της Μαρίας Κάλλας.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας τίμησε τον κ. Αλέξη Κωστάλα, (ο οποίος παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του ήλθε στην Κέρκυρα ειδικά για την εκδήλωση αυτή), χαρίζοντας του έναν πίνακα της Κερκυραίας ζωγράφου Ειρήνης Πέννα.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας εύχεται στους σπουδαστές που βραβεύτηκαν καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

δ κ1