Αποφάσεις του Δ.Σ. του Διεθνούς Ρόταρυ (Board) – Οκτώβριος 2015

Το Δ.Σ. του Διεθνούς Ρόταρυ (Board) στην συνεδρίαση του Οκτωβρίου 2015 έλαβε και δύο αποφάσεις που αφορούν την Περιφέρειά μας:

  1. Ανάθεση της διοργάνωσης του Ροταριανού Ινστιτούτου ζώνης 20Β (Θεσσαλονίκη)
    Λήφθηκε η τελική απόφαση με την οποία ανατίθεται στην Περιφέρειά μας να διοργανώσει το Ροταριανό Ινστιτούτο της ζώνης 20Β στην Θεσσαλονίκη για το έτος 2016-17, από τις 4 έως 9 Οκτωβρίου 2016.. Ήδη ο εψηφισμένος Διοικητής Κώστας Πετρίδης, κατά την θητεία του οποίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, θα παρουσιάσει στο φετινό Ινστιτούτο (Αττάλεια 2 έως 8 Νοεμβρίου 2015) σχετικό βίντεο- πρόσκληση.
    Η ανάθεση αυτή είναι πολύ τιμητική για όλες και όλους τις Ροταριανές και τους Ροταριανούς της Περιφέρειάς μας και αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης του Διεθνούς Ρόταρυ σε εμάς. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας και εργαζόμενοι από τώρα, όλοι μας, και κυρίως οι Ροταριανοί Όμιλοι της Θεσσαλονίκης, θα οργανώσουμε ένα Ινστιτούτο εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο, από τα προηγούμενα της Αθήνας, της Σμύρνης, της Ιερουσαλήμ, του Μαρακές και της Αττάλειας. Θα φιλοξενήσουμε για μία εβδομάδα Ροταριανές και Ροταριανούς από όλη την ζώνη 20Β (Βαλκάνια, Μέση Ανατολή μέχρι Μπαχρέϊν, Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία) και όχι μόνο, καθώς και την ηγεσία του Ρόταρυ. Θα έχουν όλες και όλοι την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ροταριανής φιλίας αλλά και πρόσβασης στα ροταριανά προγράμματα και τις χορηγίες του Ροταριανού Ιδρύματος. Για μια εβδομάδα η καρδιά του Διεθνούς Ρόταρυ θα χτυπά στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία μας, την οποία με τις παράλληλες εκδηλώσεις (Βεργίνα, Δίον, Αμφίπολη κ.λ.π.) θα γνωρίσουν καλά όλοι οι Ροταριανοί που θα έλθουν.
  2. Επικύρωση της ανακήρυξης Υποδεδ. Διοικητού 2017-18
    Στην ίδια συνεδρίαση έληξε η εκκρεμότητα που υπήρχε για την οριστική ανάδειξη Υποδεδ. Διοικητή 2017-18 για την Περιφέρειά μας. Απορρίφθηκε η υποβληθείσα από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Θεσσαλονίκης ένσταση και επικυρώθηκε η ανακήρυξη της Ροταριανής Χρύσας Τσελέπη, του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας ως Υποδεδειγμένης Διοικητού της Περιφέρειας 2484 για το 2017-18. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.