Επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της 2484 Περιφέρειας, Κώστα Πετρίδη, στους Ροταριανούς Ομίλους Καβάλας και Καβάλα «Γαλάζιο Λιμάνι»

Tην Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη επίσκεψη του Διοικητή της 2484 Περιφέρειας, Κώστα Πετρίδη, στους Ροταριανούς Ομίλους Καβάλας και Καβάλα «Γαλάζιο Λιμάνι» . Αξιωματούχοι, μέλη αλλά και φίλοι των δύο Ομίλων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συμμετείχαν σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σχετικά με το Ρόταρυ, τις υποχρεώσεις και τους στόχους των Ομίλων και της Περιφέρειας. Ο Διοικητής, Κώστας Πετρίδης στην ομιλία του ανέπτυξε με σαφήνεια τους άξονες του στρατηγικού σχεδίου ενός Ομίλου ενώ δέχθηκε αρκετά ερωτήματα αλλά και προτάσεις στη συνέχεια από τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Καβάλας, Γιάννης Σπανάκης τίμησε τον Διοικητή προσφέροντας του ένα λάβαρο στο οποίο είχε αποτυπωθεί ο τετραπλούς Έλεγχος και το σύνθημα/σήμα της χρονιάς και ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Καβάλας «Γαλάζιο Λιμάνι» τον ευχαρίστησε εκ μέρους των μελών του προσφέροντας του, ένα πιάτο με αποτύπωση της Καβάλας και το χαρακτηριστικό καραβάκι , σήμα κατατεθέν του Ομίλου. 
Τέλος ο Διοικητής ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Ροταριανό έργο των δύο Ομίλων και δήλωσε τη διάθεση του να σταθεί αρωγός στις επόμενες κοινωνικές τους δράσεις.