11η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ Ρ.Ο. ΘΑΣΟΥ 2017

To Σάββατο μου μας πέρασε 20 Μαΐου 2017 ο Ρ.Ο. ΘΑΣΟΥ, γιόρτασε τα ενδέκατα γενέθλια του στο Ξενοδοχείο AEOLIS THASSOS PALACE. Με μια μεστή και ουσιώδη συνεστίαση, όπως αρμόζει, στο Ρόταρυ.

Επίτιμος προσκεκλημένος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κος Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος ανέλυσε στους παραβρισκόμενους  τις δράσεις τις Περιφέρειας Α.Μ.Θ,  προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση επίσης, ο διοικητής της 2484 Ροταριανής περιφέρειας Κώστας Πετρίδης, η εισερχόμενη διοικητής Χρύσα Τζελέπη, ο εμψηφισμένος  διοικητής Θεόδωρος Ασπασίδης, η πρόεδρος του Ρ. Ό. Καβάλας Νεάπολις Λίνα Σουλίδου, ο γραμματέας του Ρ.Ο. Βέλικο Τάρνοβο από τη γειτονική Βουλγαρία, μέλη των Ρ.Ο. Νέστου και «BLUE PORT» Καβάλας. Παρών επίσης ο Διευθυντής του Κ.Υ. Θάσου Αγγελόπουλος Θωμάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αν. Μακεδονίας & Θράκης ενοικιαζόμενων δωματίων Γιάννης Μαρκιανός και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τσολάκης Σταύρος.

Ο όμιλος Θάσου βράβευσε όπως και κάθε χρόνο πρόσωπα ή ομάδες που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους στον τομέα τους ή αποδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Συγκεκριμένα βράβευσε τον Διευθυντή του Κ.Υ. Θάσου Αγγελόπουλο Θωμά για την γενικότερη πολυετή  προσφορά του στον τομέα της υγείας στο νησί μας μέσα από την δράση του ως πρόεδρος του Κ.Υ. Θάσου. Τον φιλοζωικό σύλλογο ACT Animal Care Thassos για την συνεισφορά του στα αδέσποτα ζώα μέσα από το πρόγραμμα στείρωσης άλλα και υιοθεσίας που διαθέτει. Την φοιτήτρια Κουκουτίνη Μαρία για τις μαθησιακές της επιδόσεις, μέσα από κοινωνικό περιβάλλον με ιδιαιτερότητες και τον Ρείζη Γιάννη & Κίτρινο Νίκο για την συνεχή εθελοντική προσφορά και πολυετή δράση στην ανάπτυξη του τουριστικού Αθλητισμού στην Θάσο, μέσα από την άτυπη οργανωτική ομάδα ΜΤΒ THASSOS.

Η βραδιά επενδύθηκε μουσικά, από τον Dj Vogia με ελληνικές & ξένες διαχρονικές επιτυχίες, οι οποίες διασκέδασαν όλους τους παραβρισκόμενους μέχρι τα μεσάνυχτα.